duminică, 2 decembrie 2012

Tabu - Obiectofilii, o nouă "specie" pe Terra

Cu ceva timp în urmă, pe National Geographic am văzut o emisiune despe niște cretini. Unul avea o relație cu  mașina, o femeie era îndrăgostită de Zidul Berlinului, iar altul, și-a "înșelat" locomotiva. Cum dracu' să vrei să faci sex cu Zidul Berlinului?

Buuun. Să vedem cu "încetinitorul". Ia fiți atenți la asta!

# O femeie, care are un fetis ciudat pentru obiecte neinsufletite, s-a casatorit cu Turnul Eiffel.
Erika La Tour Eiffel, 37 de ani, locuieste in San Francisco si a fost indragostita prima data de un arc, un fel de arbaleta, pe nume Lance.
Este, de asemenea, indragostita de Zidul Berlinului si sustine ca are o relatie fizica cu o bucata de gard pe care o tine in dormitorul propriu, anunta telegraph.co
Dar singurul care a avut parte de promisiunile de iubire vesnica si onoare netarmurita din partea americancei a fost Turnul Eiffel. Aceasta a organizat chiar si o mica ceremonie, in care si-a unit destinele cu celebra constructie pariziana si la care au luat parte cativa prieteni.
Erika si-a legalizat si numele, pentru a reflecta obligatiile care-i revin ca sotie.

Hmm, adică a înșelat-o pe arbaleta Lance cu voinicul Turnul Eiffel. Cu alte cuvinte, ia dat țeapă? Este îndrăgostită și de Zidul Berlinului, deși este căsătorită cu Turnul Eiffel? Ăsta nu se cheamă adulter?

Auziți-o pe asta.

# “Sunt cu adevărat îndrăgostită de clădiri, le găsesc sexy, masculine și impunătoare. Nu m-aș vedea într-o relație cu o persoană reală”, mărturisește Sandy, o newyorkeză de 25 de ani, amorezată în trecut de Turnurile Gemene și membră a unei comunități restrânse de obiectofili.
Fata a avut grijă ca macheta celor două clădiri să fie construită din exact același material ca versiunile în mărime naturală. “Modelul se simte atât de real! Ne giugiulim în pat sau chiar facem o baie împreună”, e încântată Sandy.

Doamne, Maica Domnului, o fi ținut și doliu după turnuri?


Fiți atenți ce zice ăsta:

# “Nu e un simplu fetiș. Pentru mine, obiectul respectiv e tot ce contează. Este partenerul perfect, iar fanteziile sexuale sunt concentrate asupra lui”, zice Joachim A., un bărbat de 41 de ani. A știut încă de mic ce înclinații are: la 12 ani s-a îndrăgostit de o orgă, iar astăzi are o relație de lungă durată cu o locomotivă pe aburi. Bărbatul nu se poate numi tocmai ușă de biserică. De-ajuns să repare câte ceva la o mașinărie, să-i umble prin măruntaie, pentru ca mai apoi să și-o aducă în pat.

Și vă mai servesc una, dar să nu râdeți.

# Bill Rifka (35 de ani) este student la psihologie și are o aventură cu un iBook, dar admite că flirtează adesea cu laptopurile. Interesant este că oamenii decid singuri dacă obiectul este femeie sau bărbat. “Mac-ul este partenerul meu masculin. Avem o relație homosexuală”, explică Bill.

Dacă ai probleme și vrei să te duci la psiholog, ai vrea să nimerești pe mâna ăstuia? Eu nu cred.

Acum, să vorbim serios.
* Obiectofilia este unul dintre cele mai puţin nocive şi chiar amuzante fetişuri. Această deviaţie sexuală este descrisă ca "dragoste pentru obiecte neînsufleţite", adică excitarea de obiecte, în sensul că obiectul care poate duce la satisfacerea dorinţei sexuale poate fi o jucărie, o clădire, o locomotivă sau orice alt obiect. Însă, acest fetiş are un accent dramatic, din cauză că obiectofilii nu dezvoltă sentimente şi ataşamente erotice pentru oameni. Mai mult, aceştia pot dezvolta chiar şi un comportament patologic. Ceea ce e nociv doar pentru persoana în cauză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu