miercuri, 26 noiembrie 2014

Te duci la sala sau tragi de fiare acasa?


Buuun, cu toții știm și am văzut ce se poate face la sală. Dar dintre toate aceste activități sportive, dacă nu ai timp și nici bani să le faci acolo, nu mai faci sport deloc? Dacă nu ai timp să te duci la sală, nu ai timp să faci nimic nici acasă. Poate te gândești că de banii pe abonamentele la sală, poți să-ți cumperi echipamentul necesar și să faci ceva sport acasă... pentru că se poate și nici nu strică.
Îți dau niște ponturi de unde să-ți iei echipament sportiv:

http://bit.ly/15uD3w7

http://bit.ly/15uDZ3x

http://bit.ly/15uEPx4

Și-acum, să vedem ce putem să facem singuri acasă și cam ce ne trebuie:
* Fitness - Banda de alergat, Bicicleta eliptică, Bara tracțiuni, Stepper, o gonflabilă pentru abdomene, Bancă multifuncțională, Aparat Multifunctional Hammer - lucrezi cam toate grupele de mușchi, Aparate Abdomen AB Roller, Mini-Stepper etc... Le găesești pe toate dar trebuie să le cauți (RunningShop.ro, Zuga.ro, SportAddict.ro)

Dacă stai la curte, ești norocos. Spre deosebire de cei de la bloc, tu s-ar putea să ai mai mult loc... Sau du-te în parc și aleargă. Tragi pe tine un trening și o pereche de adidași în picioare și alergi pe aleile parcului, în natură; abdomene bagi acasă pe covorul din sufragerie; flotări ai mai făcut când erai mic dar nu ți-au făcut bine; tracțiuni poți să faci la bătătorul din spatele blocului, că la tocul ușii nu mai poți de când ți-ai pus uși de-astea noi fără toc; cu bicicleta tot în parc trebuie să te duci, ca să nu te calce mașinile pe stradă; Stepperul poți să-l înlocuiești cu urcatul și coborâtul scărilor din bloc.


* Cardio, Aerobic, Zumba, Pilates - Astea-s exercitii recomandate tuturor celor care sunt apți pentru sport. Cel mai bine ar fi să alergi prin parc. Îți pui muzică pe smartphone sau îți cumperi un iPad de la eMag sau Flanco. Dacă vrei să îmbini plăcutul cu utilul, îți recomand să îți iei o consolă de jocuri Xbox 360 și un Senzor Kinect pe care le găsești tot la eMag sau Flanco. Există deja o grămadă de jocuri interactive cu Fitness, Zumba, My personal coach etc, pe care le găsiți tot la magazinele online. Mai bine urmariți video de mai jos.





* Aqua-Gym - Dacă ai piscină acasă, dai drumul la muzică și faci gimnastică în apă... sau te duci la club.
* Biliard, Snooker, Bowling, Bar (hmm) - La club cu prietenii
* Jacuzzi, Saună, Baie de aburi - unii le au deja acasă; Masaj (daaa! Găsești tu pe cineva să te maseze).
* Ultraviolete (te duci matale la mare și te bronzezi).
* Tenis de masa, Darts - activități pe care le poți desfășura și în parc și acasă, dar trebuie să ți le cumperi. [RunningShop.ro, Zuga.ro, SportAddict.ro]


http://bit.ly/15uD3w7   http://bit.ly/15uDZ3x   http://bit.ly/15uEPx4

http://bit.ly/15uGuCL   http://bit.ly/15uFFdf


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu